Regulamentul Concursului
Termeni și Condiții

Organizatorul concursului și descrierea scurtă a concursului
Prezentul concurs (în cele din urmă ”Concurs”) este organizat de către MARSOROM SRL, str. Principala nr. 589, comuna Ernei, jud. Mureș, J26/423/2002, RO14663313, numit în cele ce urmează ”Organizator”.
Premiul este asigurat de către Organizator. Prezentul regulament este disponibil pe pagina http://promomatador.marso.ro/regulament, sau la sediul Organizatorului la un interval de timp prestabilit, imprimat pe suport de hârtie. Concursul nu este un concurs sistematic, se organizează doar în anumite zile prestabilite. Pe durata campaniei Organizatorul poate promova Concursul prin reclamă. Referitor la Concurs, doar prezentul regulament este cel complet. Pentru informațiile afișate în alte locuri, care se pot interpreta diferit decât cele din prezentul regulament, Organizatorul nu își asumă responsabilitate.

Condiții de participare
Durata campaniei: 25.03.2019, orele 08.00 – 31.05.2019, orele 22.00.
La concurs pot participa toate persoanele fizice cu cetățenie română, care dețin o adresă validă și au împlinit 18 ani. Participarea este gratuită. Persoana participantă în concurs se va numi în cele ce urmează ”Participant”. 
Condiția participării este ca Participantul să achiziționeze 4 anvelope de vară, marca Matador, pe durata campaniei, din unul dintre service-urile participante (lista cărora se poate verifica aici: http://promomatador.marso.o/service-uri-participante), sau online prin webshop-ul: www.marso.ro.
Condiția de participare este ca după achiziționarea a 4 anvelope de vară Matador, participantul sa se înregistreze cu factura pe pagina: http://promomatador.marso.ro și să completeze datele solicitate. 

Restricții cu privire la participanți

Participanții care nu acceptă Termenii și Condițiile generale sau utilizarea acestor Reguli nu pot participa la campanie. În caz de încălcare a Regulamentului general participantul va pierde dreptul de a primi premiul.

Angajații Marsorom, respectiv membrii familiilor lor nu pot participa la Concurs; în cazul în care sunt implicați aceștia nu vor putea câștiga premiul.

Înregistrare validă:
În urma înregistrării, Participantul trebuie să furnizeze următoarele date: Nume, Prenume, Adresă (cele care corespund cu cele de pe factură) număr de telefon, adresă de e-mail, locul achiziției, poză cu factura care dovedește achiziția (format jpg, png sau pdf). În cea ce privește timpul exact al înregistrării se va lua în considerare timpul înregistrat în serverele Concursului.

Premii
Organizatorul oferă următoarele premii în urma Concursului: 100 buc. vouchere valabile în magazinele Altex/Media Galaxy, în valoare de 50 Lei cu TVA inclus fiecare.
Premiul nu poate fi schimbat în bani.
Impozitele survenite în urma premiului revin în sarcina Organizatorului.
Organizatorul își rezervă dreptul de a oferi și alte premii Participanților în timpul Concursului.
Premiile vor fi expediate prin curier la adresă trecută pe factură, cel târziu până la data de 30.06.2019.

Alegerea câștigătorilor
Câștigătorii vor fi primele 100 de persoane care au înregistrarea validată. Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica validitatea datelor furnizate.
Organizatorul își rezervă dreptul de a exclude temporar sau definitiv participanții care furnizează date incomplete, false sau incorecte. Referitor la eventualele discuții survenite în urma înregistrării greșite, decizia finală aparține Organizatorului.

Câștigători înlocuitori, împărțirea premiilor nepreluate
Primele 100 de persoane înregistrate vor intra în posesia premiilor prin intermediul poștei. În cazul în care un câștigător nu va prelua cadoul, acesta va trimis la următorul din listă, adică la persoana înregistrată cu numărul 101, apoi 102 etc. Organizatorul nu este responsabil în cazul în care o persoană care ar fi urmat să fie câștigător este exclus din concurs din cauza furnizării de date greșite sau nerespectarea termenelor și condițiilor.

Impozite
Câștigătorii concursului nu trebuie să plătească nici un impozit în urma premiului.

Condiții de limitare a răspunderii

Înscrierile realizate înainte sau după perioada menţionată în Regulament, în Secţiunea “Condiții  de participare”, nu vor fi luate în considerare.

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru pierderile, întârzierile sau orice alte probleme la înscrierea în concurs, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreşte să se înscrie în concurs. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa întreruperile/ disfuncţionalităţile neanunţate ale providerului de Internet sau blocarea accesului intern datorită aglomerării reţelelor pe perioadele de trafic intens, care pot periclita înscrierea în concurs în perioada de desfăşurare a concursului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor personale gestionate în cazul concursurilor, campaniilor, vă rugăm consultați documentul anexat AICI.